Vettig & Morsig.nl

De officiële Vettig en Morsig site vol met vettige mixtapes


Het heeft even geduurd maar het was het wachten waard! Die uberdope shirts van onze vrienden van 1Oak zijn ook voortaan te vinden bij de Blend Store! Je weet wel, de online shop van dat maandblad vol frissigheid op het gebied van mode, muziek en design. Nice done, boys... En uiteraard kun je daar vanaf nu ook het Vettig & Morsige shirt halen voor maar 25 eurootjes.
Get them while stocks lasts!
Image Hosted by ImageShack.us
By cheveuxmaison at 2009-09-23


Onze vrienden van Vunzig Soundsystem nodigen je uit voor Woofur, met dit keer Boys Noize Records. De man achter dit label, Boys Noize, behoeft waarschijnlijk weinig introductie. Hij staat al jaren bekend om zijn steady flow van kneiterharde OI-electro producties. En nou wil het toeval dat hij minstens zo harde artiesten op zijn Berlijnse label heeft staan. Vunzig wist er twee voor je te strikken: D.I.M. en Shadow Dancer (Live).

D.I.M. schraapt het vuil van de vloer en pompt het via de puike soundset rechtstreeks je schedel binnen. Vunzig? Jazeker. Lekker? Dat ook.
D.I.M. staat bekend om zijn ranzige bassen en dikke techno-electro. Met zijn recente vlijmscherpe clubhit Lyposuct zien wij een gouden toekomst in het verschiet voor deze Boys Noize labelman. Maar eerst komt hij nog even netjes in Atak. Voetjes van de vloerrr!

Een liveset van Shadow Dancer is andere koek. Deze kerels worden gesupport door o.a. 2manyDJs, Erol Alkan en Mr. Oizo. En niet zonder reden. Het in 2009 uitgekomen album Golden Traxe heeft niet voor niets die naam gekregen. Bleepelectro met een gouden randje. De mannen brengen het op deze Woofur live. Niets geen vooraf bedachte set. Dynamiek. Veranderlijkheid. Pure kwaliteit.

Deze editie is zo hard dat zelfs de support er niet om liegt. Uit leiden komen twee zeer frisse pappis alles even helemaal anders doen. Stereobrow is nieuw, het is vers en het is moddervet. Wat ze gaan draaien? Dat is altijd een verrassing. Is het vet? Dat staat vast.

Natuurlijk zou deze Woofur avond niet bestaan zonder jullie residents Data Noir, Philip Nirfs en natuurlijk Vunzig Soundsystem. Ook de verse aanwinst Man Tussen De Jassen komt een plaatje of wat meespinnen.

Deze editie stapelt kwaliteit op kwaliteit en we hopen jullie dan ook allemaal te zien. Tot de 25e!

25 September 2009 / Atak / Willem Wilminkplein 2, Enschede / Entree €12.- vvk of voor 00.00 a/d deur. Anders €14.- / VVK @ www.atak.nl

Wij mogen 2x2 gastenlijstplekken weggeven. Deze willen we dus aan onze vaste blog bezoekers geven. Wat moet je er voor doen? Zorg dat je bij de eerste twee bent die een reactie op deze post geven en dan zijn 2 kaarten voor jou!Op hun tour Down Under hebben onze Mightyfools een tropische ziekte opgelopen: Discofever. Want als je opent met een plaat van Ducksauce weet je dat het boogie gaat! Tel daar nog een paar pompende Mightyfools remixen (Lionel Richie, Fall Out Boy) bij op en je weet dat deze mix van jetje gaat! Dus downloaden die vette hap!

En check dan dat artwork! Patswerk natuurlijk!Tracklist:
1. Ducksauce - aNYway
2. Codebreaker - Exiled (Miami Horror Remix)
3. Christopher & Raphael Just - Popper ( Shinichi Osawa Remix)
4. Brodinski & Mumdance - Eurostarr (Nick Sarno Remix)
5. Mightyfools - Amsterdam ft. Guerilla Speakerz (Acapella)
6. Digital Manges - Manges (Sharkslayer Remix)
7. Black Noise - Knock you Out (Andy George Remix)
8. Will Bailey - Hit the Club (Mightyfools Remix)
9. Rochelle - Chin up (A1 Bassline Remix)
10. Majestic - In the Vip (Project Bassline Remix)
11. Udachi & Jubilee - Paypur
12. Tim Healy & TC - Out Of Control
13. Don Diablo - Disco Disco Disco
14. The Virgins - Rich Girls (Le Castle Vania Remix)
15.. Mightyfools - Living the Life!
16. Cicada - Metropolis (Charlie Fanclub Remix)
17. AutoErotique - Gladiator (Steve Aoki & DJ AM Remix)
18. Gtronic - Iron Man
19. Killa Kella - Everyday (Lifelike Remix)
20. Hot Pink Delorean - Party Favour
21. Lionel Richie - All Night Long (Mightyfools Remix)
22. Clazziquai - Prayers (Shinichi Osawa Remix)
23. Fall Out Boy - I Don't Care (Mightyfools & Tommie Sunshine Remix)
24. D.I.M. & Tai Jason - Lyposuct
25. Shinichi Osawa & Nima Tahmasebi - Kyouki
26. Ducksauce - You're Nasty
27. Shitdisco - I Know Kung Fu (Goose Remix)


Vettig en morsig 26 - Mightyfools - Crowdsurf & Go Bananas by Vettig_en_Morsig


Zoals bekend timmert onze vettige Tron ook in discoland aan de weg als schuinsmarcheerder. Sinds kort heeft deze flirtage een flinke vlucht genomen sinds de samenwerking met de heren van Blokgolf, bekend van hun vele remixen, en oa Meneer de Beer tot stand is gekomen. Aankomende vrijdag zal allereerst een preparty voor wie/wat/waarom dan ook in de Flexbar plaatsvinden met bovengenoemde heren plus leckTrick, waarna zaterdag wordt neergestreken op de NDSM werf voor de inmiddels tweede editie van VALTIFEST met oa Erol Alkan, the Glimmers en natuurlijk mr. van Bellen! Caramba!Vettig en Morsig

Sinds 2007 voedt Vettig & Morsig de hongerigen maandelijks met een dikke mix van de meest uiteenlopende muziekstijlen. Van funky Franse bangers tot pompende Britse Fidget, van Baile-funk naar oldschool Electro en terug met Baltimore en Nu-disco. Niets wordt ontzien. Één ding is zeker: de crew van Vettig & Morsig denkt niet in hokjes. Dit zorgt iedere maand opnieuw voor een verrassing en honderden liefhebbers die uitkijken naar wat nu weer de pot schaft. Sinds de start in 2007 zijn er al meer dan 20 edities uitgekomen en iedere maand wordt de mix gemaakt door een ander crewlid.

In totaal schotelen 7 dj’s je iedere maand hun vethap voor met ieder hun eigen smaak. We stellen ze hier even kort aan je voor…

Milosz: De aanstichter van al dat Vettig & Morsig is. Niets is hem te gek, want wie verzint nou zo’n naam als Vettig & Morsig? Altijd op zoek naar nieuwe muzikale invloeden. Geef deze gast een handvol tracks en hij maakt er een feest van dat je oren lang zal heugen. Doet het pijn, dan zit z’n taak er op.

Milez: Deze dj is in 1 woord: ADHD. Hij praat niet alleen snel maar doet dit ook achter de decks. Gegarandeerd iedere 2 minuten een nieuwe tune voor je kanis! Onnavolgbaar in stijl en met zijn jackin beats en samples neemt hij niks of niemand serieus. Ook zichzelf niet.

Tron: Wordt door menig gezien als de co-assistent van de groene dokter. De man van de onnavolgbare electro. Funky freshness meets fresh funkiness. Geen wonder dat hij uit de Electronation stal zich omhoog heeft weten te werken. Organiseert sinds kort eigen electro/italo/nu-disco feestjes in Amsterdam.

Mightyfools: Terecht de Crookers van de randstad genoemd. Deze 2 gasten gaan het nog ver schoppen. Als succesvol producersduo zitten zij zeker niet stil en beuken er hard op los met vieze fidget. Bij Vettig & Morsig draaien ze alles wat los en vast zit. Check hun dikke releases op het Britse Pottymouth label.

Cheveuxmaison: His name says it all! Als het Frans is, vindt hij het lekker. En dat gaat verder dan alleen maar Justice en Daft Punk. Denk synthesizers in gevecht met beukende beats overgoten met een dikke lepel jus. Om je vingers bij af te likken… Wie zegt dat de Eighties en 21ste eeuw niet samen kunnen? C´est bon.

Spektral: Als Gordon Ramsey een evil twin zou hebben dan zou het Spektral kunnen zijn. Op het randje van de goede smaak pompt hij regelmatig op feesten transvetten door de speakers. Rauw en rockend achter de tafels als één der laatste vinylmohikanen. En hou vrouwen en kinderen binnen want deze man is aan het produceren geslagen!

Vettig & Morsig is voor ieder zijn smaak.

Vettig & Morsig. Niet voor gevoelige oren.