Onze vrienden van Vunzig Soundsystem nodigen je uit voor Woofur, met dit keer Boys Noize Records. De man achter dit label, Boys Noize, behoeft waarschijnlijk weinig introductie. Hij staat al jaren bekend om zijn steady flow van kneiterharde OI-electro producties. En nou wil het toeval dat hij minstens zo harde artiesten op zijn Berlijnse label heeft staan. Vunzig wist er twee voor je te strikken: D.I.M. en Shadow Dancer (Live).

D.I.M. schraapt het vuil van de vloer en pompt het via de puike soundset rechtstreeks je schedel binnen. Vunzig? Jazeker. Lekker? Dat ook.
D.I.M. staat bekend om zijn ranzige bassen en dikke techno-electro. Met zijn recente vlijmscherpe clubhit Lyposuct zien wij een gouden toekomst in het verschiet voor deze Boys Noize labelman. Maar eerst komt hij nog even netjes in Atak. Voetjes van de vloerrr!

Een liveset van Shadow Dancer is andere koek. Deze kerels worden gesupport door o.a. 2manyDJs, Erol Alkan en Mr. Oizo. En niet zonder reden. Het in 2009 uitgekomen album Golden Traxe heeft niet voor niets die naam gekregen. Bleepelectro met een gouden randje. De mannen brengen het op deze Woofur live. Niets geen vooraf bedachte set. Dynamiek. Veranderlijkheid. Pure kwaliteit.

Deze editie is zo hard dat zelfs de support er niet om liegt. Uit leiden komen twee zeer frisse pappis alles even helemaal anders doen. Stereobrow is nieuw, het is vers en het is moddervet. Wat ze gaan draaien? Dat is altijd een verrassing. Is het vet? Dat staat vast.

Natuurlijk zou deze Woofur avond niet bestaan zonder jullie residents Data Noir, Philip Nirfs en natuurlijk Vunzig Soundsystem. Ook de verse aanwinst Man Tussen De Jassen komt een plaatje of wat meespinnen.

Deze editie stapelt kwaliteit op kwaliteit en we hopen jullie dan ook allemaal te zien. Tot de 25e!

25 September 2009 / Atak / Willem Wilminkplein 2, Enschede / Entree €12.- vvk of voor 00.00 a/d deur. Anders €14.- / VVK @ www.atak.nl

Wij mogen 2x2 gastenlijstplekken weggeven. Deze willen we dus aan onze vaste blog bezoekers geven. Wat moet je er voor doen? Zorg dat je bij de eerste twee bent die een reactie op deze post geven en dan zijn 2 kaarten voor jou!