Met het 25-delig jubileum nog vers in je geheugen is het nu nog een paar weken wachten tot er weer weer een snoeiharde V&M tape je kant op komt. En het is dit keer de beurt voor die scallywaggers die zich Mightyfools noemen. Alsof het nog niet heet genoeg is! Andy en Jelle zijn vorige week teruggekomen van down under en hadden daar de tijd van hun leven, of zoals Jelle het zelf zegt:

"Met de recente Australië tour in het geheugen gegrift, waar clubs letterlijk zijn afgebroken door het wilde publiek ($15.000 schade!), de rijen buiten eindeloos leken, fans die ons achterna vlogen van stad naar stad, chauffeurs in dikke geblindeerde wagens die dachten dat we filmsterren waren, luxe hotels met uitzicht over de hele steden en het supersterleven toch echt even realiteit leek, zijn de Mightyfools weer terug in het kikkerlandje om V&M van nieuwe beats te voorzien. Nuchter en wel word er gewoon weer hard gewerkt om de mixtape van weinig fatsoen en veel gestoorde platen te voorzien".

Dus begin alvast met de warming up van je trommelvliezen, doe je rek en strek oefeningen en wees er klaar voor. Nog een paar nachtjes slapen en dan gaat het Boem!