Vettig & Morsig.nl

De officiële Vettig en Morsig site vol met vettige mixtapesZoveel vettigheid kan niet goed zijn en daarom hebben we besloten om V&M, na 31 lekkervette tapes, in te laten slapen. Muzieksmaken draaien soms een beetje en we waren ook van mening de kwaliteit van tracks die het laatste jaar zijn uitgekomen niet meer kunnen tippen aan de begin/hoogtijdagen van Justice en Boys Noize. V&M: rust in vrede! U kunt uw condoleances kwijt in het reactie-venster.

Autocruise Palermo
Paisani di grasso e sporco! Vakantie op komst, genoeg miles ahead en deze tape in je stereo! Want daar is ie voor bedoeld. Een pure kilometervreter met hier en daar een tunnel, heuvel of korte file. Nightdrive of daydrive,.. als het maar drive heeft en met een Frans geluid op weg gaat naar Palermo!

En om alles nog ff te visualiseren hebben we de helden van Patswerk! Molto Bene!

Reacties zijn altijd welkom.


Tracklist:


01. Moonbeam - Tiger
02. Boys Noize & Erol Alkan - Lemonade (Justin Robertson's Deadstock 33's Remix)
03. Rebotini - 1314
04. Rebotini - The Swamp Waltz
05. Simian Mobile Disco - System
06. White Lies - A Place To Hide (Autre Monde Remix)
07. The Brash - H Muet (Jokers Of The Scene Remix)
08. Donovan - Yo ! (Dinamics scratched remix)
09. Digikid-84 - Are You Ready (Dinamics remix)
10. Crystal Castles - Untrust Us (Alex Zelenka Remix)
11. John Lord Fonda - So Far Away (Alan Braxe Remix)
12. Donna Summer - I Feel Love
13. Vitalic - Second Lives
14. Epitome of Hype - Ladies With An Attitude
15. TWR72 - Shock
16. Rebotini - Un Cheval D'orgueil (Donovan Remix)
17. Flairs - Truckers Delight (Alex Gopher Remix)
18. Beastie Boys - Sabotage (Alex Metric Re-Edit)Direct download via soundcloud

Vettig & Morsig presents #31 - Milosz - Autocruise Palermo by Vettig_en_Morsig

Als je tijdens het WMC in Maimi discodino Joost van Bellen hebt gevolgd heb je het vast al meegekregen; Dinosaurs with Guns. Een monsterlijke hit uit de koker van de olijke Fransman Teki Latex. Frontman van het label van dit moment: Sound Pellegrino (ja, van dat watertje). Het nummertje werd daar in Miami grijs gedraaid en nu eindelijk is de videoclip ready!Teki Latex - "Dinosaurs With Guns"


Jubileum Tijd! We zijn gekomen bij nummer 30 en Spektral heeft de eer. We gaan back, terug naar toen geluk nog heel gewoon was! Flashback dus! Wat dat is?... gewoon checken die vette hap! En als je begint met Kavinsky,.. dan kan het gewoon al niet meer stukkapot!

En nog ff enkele extra woorden over het grafisch hoogstandje! Patswerk is de naam. Aangenaam!


Tracklist:

01. Kavinsky - Pacific Coast Highway (Jackson Remix)
02. Surkin - Fan Out
03. Light Year - Night/Vision
04. Sub Focus - Could This Be Real
05. Le Castle Vania - Nobody Gets Out Alive!
06. Noisia - Red Heat
07. Shadow Dancer - Daytime Drinking
08. Aerotronic - Helicopter
09. Cyberpunkers - I Needed to Go
10. Nobody Beats The Drum - Over & Over
11. Noisia - Split The Atom
12. Birdy Nam Nam - Trans Boulogne Express
13. Evil Nine - The Power
14. Noisia - Alpha Centauri
15. Felix Cartal - Berlin
16. Vitalic - My Friend Dario
17. Justice - Let There Be LightDirect download via soundcloud

Vettig en morsig 30 - Spektral - Flashback by Vettig_en_Morsig

Met een track met zo'n titel weet je gewoon dat je goud in handen hebt. Dat moeten A-Trak en Armand van Helden ook gedacht hebben toen ze met de titel kwamen... Vorig jaar was het hun aNYway die de zomer inluidde, nu is het de beurt aan Barbara Streisand. Hype of the moment en nog nergens te vinden only for the chosen few... Maar natuurlijk is er een producer opgestaan die de track heeft nagemaakt en bestempeld tot "remix".
Enjoy!!!DuckSauce - Barbara Streisand (O-God Remix) (save as)

Thanx to MyBandsBetterThanYourBand

The Walk en Roger72 heten nu officieus TWR72 (want dat bekt beter?) en zijn hard bezig om hun nieuwe tracks te pushen. Dat doen ze goed want grote allemansvriend Luke rockt één van hun frisse beats genaamd Tunnel. Wij zien het licht... Vette build-up!


De tijd van korte mouwen is weer aangebroken, en Patswerk helpt je een handje. Deze Hagenezen hebben namelijk wat leuks voor je liggen in hun shop. Voor € 25,- ben je weer de freshest. Check het uit!

Vettig en Morsig

Sinds 2007 voedt Vettig & Morsig de hongerigen maandelijks met een dikke mix van de meest uiteenlopende muziekstijlen. Van funky Franse bangers tot pompende Britse Fidget, van Baile-funk naar oldschool Electro en terug met Baltimore en Nu-disco. Niets wordt ontzien. Één ding is zeker: de crew van Vettig & Morsig denkt niet in hokjes. Dit zorgt iedere maand opnieuw voor een verrassing en honderden liefhebbers die uitkijken naar wat nu weer de pot schaft. Sinds de start in 2007 zijn er al meer dan 20 edities uitgekomen en iedere maand wordt de mix gemaakt door een ander crewlid.

In totaal schotelen 7 dj’s je iedere maand hun vethap voor met ieder hun eigen smaak. We stellen ze hier even kort aan je voor…

Milosz: De aanstichter van al dat Vettig & Morsig is. Niets is hem te gek, want wie verzint nou zo’n naam als Vettig & Morsig? Altijd op zoek naar nieuwe muzikale invloeden. Geef deze gast een handvol tracks en hij maakt er een feest van dat je oren lang zal heugen. Doet het pijn, dan zit z’n taak er op.

Milez: Deze dj is in 1 woord: ADHD. Hij praat niet alleen snel maar doet dit ook achter de decks. Gegarandeerd iedere 2 minuten een nieuwe tune voor je kanis! Onnavolgbaar in stijl en met zijn jackin beats en samples neemt hij niks of niemand serieus. Ook zichzelf niet.

Tron: Wordt door menig gezien als de co-assistent van de groene dokter. De man van de onnavolgbare electro. Funky freshness meets fresh funkiness. Geen wonder dat hij uit de Electronation stal zich omhoog heeft weten te werken. Organiseert sinds kort eigen electro/italo/nu-disco feestjes in Amsterdam.

Mightyfools: Terecht de Crookers van de randstad genoemd. Deze 2 gasten gaan het nog ver schoppen. Als succesvol producersduo zitten zij zeker niet stil en beuken er hard op los met vieze fidget. Bij Vettig & Morsig draaien ze alles wat los en vast zit. Check hun dikke releases op het Britse Pottymouth label.

Cheveuxmaison: His name says it all! Als het Frans is, vindt hij het lekker. En dat gaat verder dan alleen maar Justice en Daft Punk. Denk synthesizers in gevecht met beukende beats overgoten met een dikke lepel jus. Om je vingers bij af te likken… Wie zegt dat de Eighties en 21ste eeuw niet samen kunnen? C´est bon.

Spektral: Als Gordon Ramsey een evil twin zou hebben dan zou het Spektral kunnen zijn. Op het randje van de goede smaak pompt hij regelmatig op feesten transvetten door de speakers. Rauw en rockend achter de tafels als één der laatste vinylmohikanen. En hou vrouwen en kinderen binnen want deze man is aan het produceren geslagen!

Vettig & Morsig is voor ieder zijn smaak.

Vettig & Morsig. Niet voor gevoelige oren.