Onze homies van Vunzig Soundsystem nodigen je uit voor wederom een bangende avond vol hondsdolheid. Na een zeer succesvolle editie met o.a. Shadow Dancer & D.I.M. van het Boys Noize label, wijken ze dit keer uit naar een ander buurland: België. Onze zuiderburen leverden de man die de Woofur van januari compleet platspeelde met zijn mix van hippe electro en gestoorde synthesizer riedeltjes: Dr. Lektroluv! Op zijn eigen label hebben de mannen van THE SUBS (BE) een contractje weten te fixen, en wij wisten op onze beurt hen weer te fixen voor jou!

THE SUBS
is een trio dat al een flink aantal jaren avond aan avond club na club volledig naar de klote speelt met hun uitzonderlijk energieke liveoptredens. Denk electro, denk springen, denk schreeuwen, denk alcohol, denk dansen, denk blender en denk aan die straffe cocktail die daar uitkomt. Na optredens op onder andere Dour, Pukkelpop, de prestigieuze Social Club in Parijs en natuurlijk ons oerhollandse eigenste Lowlands Festival dit jaar wordt het tijd dat deze drie jongemannen Atak komen kapotscheuren. Op 21 november kun je het meemaken, but be prepared: Je kon de zanger van THE SUBS wel eens heel enthousiast tegenkomen in de voorste regionen van de zaal...
De avond stopt als vanzelfsprekend niet bij THE SUBS... de kickoff is dan pas net gegeven! Uit het koude Schotland komt HOSTAGE je gijzelen met wobbelende bassen en een fidgetparty sound waar je broek van afzakt. Snel weer ophijsen tho, want dansen met je broek op je enkels gaat zo lastig en stilstaan is sowieso geen optie! HOSTAGE zit op het infameuze Nighshifters label gerund door Jason Forrest, AKA DJ Donna Summer. Dit label huisvest naast dit Schotse talent ook onder andere AC Slater en Rob Threezy, en met remixes voor grote namen als Foamo en Felix Cartal, liegt zijn repertoire er niet om.

Support is er natuurlijk altijd van je residents. DATA NOIR, PHILIP NIRFS en DE MAN TUSSEN DE JASSEN zullen met veel plezier je spieren vast warmdraaien voor het geweld van deze twee headliners. Tickets haal je zoals gewoonlijk op de atak site of bij een van de andere verkooppunten, en voor meer informatie, voorproefjes en het betere nagenietwerk check je vooral stijllooswoofur.hyves.nl. Be there or be een vierkantje!

Wij van Vettig & Morsig mogen voor deze editie 2x2 kaarten weggeven. Wat moet je er voor doen? Stuur een email naar Sefrijn at thekoolkids punt com met als titel Vettig & Morsig Woofur Actie. De vlugge mailers zullen beloond worden.